Gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat
Gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat
06-70/605 4311

-

ELŐZETES HELYSZÍNI KONZULTÁCIÓ

Gázrendszer ellenőrzése

Az előzetes konzultáció lehetőségét azoknak az ügyfeleknek ajánluk fel, akik bizonytalanok abban, hogy a gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat során az ellenőrzés megfelelőnek találja-e gázrendszerüket és nem szeretnének kockáztatni.

Például okok arra amiért a gázellátást is megszüntethetik:

Ne tévesszen meg senkit az a tudat, hogy az átalakítást a gázon egy "ajánlott" gázszerelő csinálta. Ha arról nem készült gázterv és átadás - átvételi jegyzőkönyv a gázszolgáltató részéről, biztosak lehetünk abban, hogy komoly gondjaink lesznek. Kivétel az egyszerűsített gázkészülék csere, de arról is kapunk papírt az arra jogosult szerelőtől.

Egy előzetes konzultáció keretében akár az ügyféllel együtt vizsgáljuk át a rendszert és a rendelkezésre álló papírokat. Átbeszéljük az esetleges hiányokat, vagy hiányosságokat és annak kijavítását, vagy pótlását.

A rendszer átvizsgálásához világviszonylatban is élenjáró műszerezettséget használunk. Kéményhuzatot mérünk, nagy pontossággal gáz és szénmonoxid jelenlétét vizsgáljuk a levegőben, gázszivárgást ellenőrzünk stb.

Ha a gázrendszer hibátlan és minden szükséges dolog hiánytalanul megvan, abban esetben a megfelelősségről a jegyzőkönyvet is kiállítjuk, amennyiben a gázfelülvizsgálatot is tőlünk rendeli meg.

Az előzetes konzultációt - úgy, mint a gáz műszaki biztonsági felülvizsgálatot - felülvizsgálói és tervezői jogosultsággal rendelkező mérnök végzi. Ez lehetőséget ad arra is, hogy egy gázterv, vagy légellátási terv hiánya helyből megoldódjon.

Áraink megfelelnek az átlag piaci áraknak.

Hívjon minket!
Főoldal
Gázfelülvizsgálat
Előzetes konzultáció
Légellátási terv
Gázkészülék csere
Kivitelezés
Tervezés
Kapcsolat

Gázfelülvizsgálat előzetes konzultáció

Konzultáció

Minden jog fenntartva ©